Ahoj =)

Hneď na začiatku ťa chcem poprosiť, ak chceš vedieť cenu náramku alebo si chceš dať nejaký upliesť, napíš mi email. 
Ak totižto do komentáru nedáš email, neviem ťa kontaktovať. Ďakujem =)

Vítam ťa na stránke s náramkami, ktoré som vyrobila a budem pridávať stále ďalšie. Dúfam, že sa ti budú páčiť =)

Ak máš na mňa nejakú otázku, môžeš mi napísať na mail majush0302@gmail.com

V albume NA PREDAJ sú náramky, ktoré sú stále u mňa. Ak sa ti niektorý z nich páči, tak mi napíš a dohodneme sa. Ak máš záujem o nejaký náramok, upletiem ho aj na objednávku.

Ak chceš, aby som sem niečo pridala, stačí to napísať nižšie a ja sa to pokúsim sem pridať =) 

Komentáre

mostbet_vrml

mostbet_zvml | 10.04.2025

мосбет [url=mostbet6011.ru]мосбет[/url] .

1win_dysr

1win_ggsr | 10.04.2025

1win играть [url=www.1win6007.ru]www.1win6007.ru[/url] .

Bluetooth Адаптера

CharlesUsece | 10.04.2025

Завеса Пвх Полосовые

Thomashog | 10.04.2025

Цена от 279 000 руб. Грузоподъемность - до 30 тонн Высота подъема - до 12 метров Размеры платформы (мм) - от 1000х800 до 13500х4000 Срок изготовления - от 10 до 35 дней В трехножничных стационарных подъемных столах зачастую устанавливаются дополнительные устройства безопасности, а именно защита от опрокидывания в виде жесткой направляющей; могут иметь несколько автоматических остановок, откидные аппарели; защита груза от разрыва маслопровода ножничного стола. Иногда не следует добиваться чрезмерно малой высоты приямка гидравлического подъемного стола, т.к. при его уменьшении - уменьшается угол расположения гидроцилиндра относительно платформы, и зачастую приводит к значительному увеличению мощности гидравлической станции и удорожанию подъемного стола.
МО, г. Подольск, Нефтебазовский проезд, д. 8.
Стационарные — устанавливаются и используются в одном месте. Передвижные — могут перемещаться для работы в разных зонах помещений. Низкопрофильные — платформа находится практически на уровне пола, поэтому на нее может заезжать тележка или другая техника. С весами — позволяют взвешивать грузы при выполнении складских работ.
Еще -5%
В сложенном состоянии высота от 80 до 100 мм. Позволяют использовать паллетную тележку.
Высота в сложенном виде, мм 210.

1win_hwMl

1win_jyMl | 10.04.2025

1win metode de plată [url=1win5011.ru]1win5011.ru[/url] .

поверка манометра

poverka_manometrov_bkei | 09.04.2025

Лучшая цена на выездную поверку манометров в Москве и МО
поверка манометра срочно [url=poverkamanomterov.ru]poverkamanomterov.ru[/url] .

pin up azerbaycan

pin up azerbaycan_vuei | 09.04.2025

pin up azerbaijan [url=pinup-azerbaycan1.com]pin up azerbaijan[/url] .

интенсив по литературе для егэ Кизляр

Literatura_100_lustY | 09.04.2025

Ako vytvárať náramky priateľstva z neobvyklých materiálov, ako napríklad odolného vlnenia, bižutérii, spojenia z kostí, alebo dokonce z recyklovaných materiálov? Ak máte nějaký neobvyklý a nezvyklý nápad, pre koľko času by mohlo tvorieť a ako by ste ho preznačovali? Dá sa mi preznačovanie preznačovať aj s písom, napríklad použitím písmen z různých jazykov, aby sa nápis vyznačoval? Ak máte nejaké neobvyklé návyky pri písaniu písmen, rýchličky, rukou, alebo aj neobvyklých barví, poďte nám ich preznačovať. Ak nie ste s týmto zvykom, ale sa som ochotný naučiť, navrhnite mi skúsenosti, ktoré by sa mi mohli pomôcť.

Желание поступить на бесплатное обучение? Учись к ЕГЭ по литературе с нами и покори победителем! Узнай дополнительную информацию на сайте.
<a href=www.literatura100>Изучите наш сайт</a>

in letters and manuscripts

Rigidcaw | 09.04.2025

Europe, and in Ancient Russia

1win_vsmi

1win_esmi | 08.04.2025

игра ракета на деньги 1win [url=www.1win6006.ru]www.1win6006.ru[/url] .

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok

Anketa

Páčia sa ti moje náramky?

Krásne =) (992)
73%

Celkom pekné (141)
10%

Nič moc (218)
16%

Celkový počet hlasov: 1351

Novinky

Cenník

04.01.2012 22:40
Už tu máte aj cenník...

Prívesky

03.01.2012 17:51
Konečne som sa dostala aj k robeniu príveskov =D ... Môj prvý už nájdete v albume =D

Písanie písmen

01.01.2012 19:40
Nájdete tu už aj návod na písanie písmen =)
Tvorba web stránok zdarma Webnode